Naša obljuba

Pozitivno navdušenje nad našimi koncerti ima vsak dan več imen. Efekt ‘uau’ je obljuba, ki jo želimo izpolnjevati tako z organizacijo kot tudi s storitvami in komunikacijo tudi v prihodnje.

Koncerti so več kot le dogodki. So doživetja in ustvarjanje čustev. Še več, z njimi si ustvarimo prav posebne trenutke, ki nas pustijo odprtih ust in si jih še dolgo zapomnimo. To so trenutki, za katere mogoče niti ne veste, da obstajajo. TOP dogodek smo tisti, ki razumemo stanja in potrebe ljudi. Na naših dogodkih obiskovalci enostavno rečejo ‘uau’.

Koncerti so več kot le dogodki. So doživetja in ustvarjanje čustev.

Še več, z njimi si ustvarimo prav posebne trenutke, ki nas pustijo odprtih ust in si jih še dolgo zapomnimo. To so trenutki, za katere mogoče niti ne veste, da obstajajo. TOP dogodek smo tisti, ki razumemo stanja in potrebe ljudi. Na naših dogodkih obiskovalci enostavno rečejo ‘uau’.

Naša obljuba

Pozitivno navdušenje nad našimi koncerti ima vsak dan več imen. Efekt ‘uau’ je obljuba, ki jo želimo izpolnjevati tako z organizacijo kot tudi s storitvami in komunikacijo tudi v prihodnje.

Vsak dogodek je edinstven in se mu temeljito posvetimo.

Poskrbimo za profesionalno organizacijo, kvalitetno produkcijo in obsežno promocijo. Našo kvaliteto nam potrjujejo zadovoljni obiskovalci. Naš cilj pa je, da jih vsakič znova navdušimo.

Sodelujemo s številnimi slovenskimi in tujimi izvajalci. Imamo znanje, odlično ekipo ter več kot 10 letne izkušnje na področju organizacije in izvedbe koncertov. Naši dogodki so bili do sedaj vedno razprodani.

0
+
dogodkov
0
+
izvajalcev
0
obiskovalcev

Vsako leto na širšem področju gorenjske in Ljubljane organiziramo do 10 koncertov, do sedaj pa se lahko pohvalimo z že več kot 20 koncerti. Poskrbimo tudi za opremo odra in ambient prizorišča za odlično počutje naših obiskovalcev. Koncerte organiziramo v kulturnih in elitnih dvoranah, v letnih gledališčih ali na prostem, na gradovih ter v športnih dvoranah.

0
+
dogodkov
0
+
izvajalcev
0
obiskovalcev

Imamo znanje, odlično ekipo ter več kot 10 letne izkušnje

Sodelujemo s številnimi slovenskimi in tujimi izvajalci. Naši dogodki so bili do sedaj vedno razprodani.

Vsako leto na širšem področju gorenjske in Ljubljane organiziramo več koncertnih dogodkov, do danes se lahko pohvalimo z že več kot 20 koncerti. Poskrbimo tudi za opremo odra in ambient prizorišča za odlično počutje naših obiskovalcev. Koncerte organiziramo v kulturnih in elitnih dvoranah, v letnih gledališčih ali na prostem, na gradovih ter v športnih dvoranah.

Vsak dogodek je edinstven in se mu temeljito posvetimo. Poskrbimo za profesionalno
organizacijo, kvalitetno produkcijo in obsežno promocijo. Našo kvaliteto nam potrjujejo
zadovoljni obiskovalci. Naš cilj pa je, da jih vsakič znova navdušimo.

Bi želel/a sodelovati z nami?

Kliknite na gumb in nam pošljite vaše sporočilo. Veseli smo novih izzivov.

Jumbo plakati

V naši lasti imamo tudi 11 (4x3m) oglasnih površin na območju gorenjske s čimer lahko dobro pokrijemo vsak dogodek. Oglasne površine so na voljo tudi za najem.

Sponzoriranje dogodkov

Sponzoriranje dogodkov je odlično marketinško orodje, ki poleg ostalih učinkov zelo uspešno pospešuje prodajo in krepi prepoznavnost blagovne znamke. Naši dogodki sponzorjem omogočajo nevsiljiv pristop do ciljne skupine kupcev.

Sponzorjem želimo ustvariti popolno okolje za uresničitev komunikacijskih ciljev in jim prek svojih promocijskih kanalov (spletna stran, socialna omrežja, plakati in jumbo plakati…) maksimalno doprinesti k uspešnosti marketinških akcij. Prepričani smo, da boste s sponzoriranjem TOP dogodka okrepili vaš potencial ter s tem poudarili vaše mesto na trgu.

Sponzoriranje dogodkov je odlično marketinško orodje, ki poleg ostalih učinkov zelo uspešno
pospešuje prodajo in krepi prepoznavnost blagovne znamke. Naši dogodki sponzorjem
omogočajo nevsiljiv pristop do ciljne skupine kupcev.
Sponzorjem želimo ustvariti popolno okolje za uresničitev komunikacijskih ciljev in jim prek
svojih promocijskih kanalov (spletna stran, socialna omrežja, plakati in jumbo plakati…)
maksimalno doprinesti k uspešnosti marketinških akcij. Prepričani smo, da boste s
sponzoriranjem TOP dogodka okrepili vaš potencial ter s tem poudarili vaše mesto na trgu.

Postani sponzor TOP dogodkov

Možnosti za sodelovanje so različne, vsekakor pa prisluhnemo tudi željam.

Jumbo plakati

V naši lasti imamo tudi 11 (4x3m) oglasnih površin na območju gorenjske s čimer lahko dobro pokrijemo vsak dogodek. Oglasne površine so na voljo tudi za najem.

Spoznajte našo ekipo

Reportaže z naših dogodkov.

 Foto in video utrinke pa si oglejte v galeriji.

Pošlji nam ponudbo za sodelovanje.

* Obvezen podatek