Oglaševanje in najem opreme

Potrebuješ promocijo podjetja, blagovne znamke, storitve, izdelka, dogodka, ki ga planiraš v bližnji prihodnosti, sejma, prireditve ali zabave?

Oglaševanje ni le strošek, temveč je investicija za uspešno poslovno delovanje v prihodnosti.

Pošlji nam povpraševanje in v najkrajšem možnem času bomo odgovorili z ugodno ponudbo. Piši nam in se prepričaj.

Reklamna prikolica

Reklamna prikolica je zanimiva in učinkovita rešitev, ki vam jo nudi Top Dogodek. Tovrstno oglaševanje je zelo primerno za oglaševanje sejmov, zabav, prireditev ali pa rojstno dnevnih zabav ipd. Dimenzije je 3,9×2,5m.

Postavi se na lokacije, kjer je frekvenca ljudi visoka in oglas z vašo vsebino bo v zelo kratkem času videlo ogromno ljudi. Mobilni pano dostavimo ter ga postavimo na želeno lokacijo.

Jumbo panoji

Raziskave kažejo, da so oglasi na jumbo panojih eden izmed najbolj učinkovitih sistemov zunanjega oglaševanja, saj omogočajo odlično vidnost širši in zelo različni populaciji, strateško ali lokalno oglaševanje (dogodki, blagovne znamke, storitve, izdelki …), so primerni za kratkoročno ali dolgoročno oglaševanje.

Jumbo panoje v dimenziji 4x3m imamo na 11 lokacijah. Na vpadnicah v Kranj in njegovi okolici, v Vodicah, na glavni cesti proti Mengšu, na Tržaški cesti v Ljubljani …

Nudimo ugoden najem opreme za vse vrste dogodkov.

Naša ponudba se dopolnjuje. Lahko ti ponudimo tudi kaj kar na tej strani ni navedeno. O možnostih nam pošlji povpraševanje.

Barske mize

Zelo praktične lesene barske mize lahko uporabiš na zabavi, prireditvi, rojstnem dnevu…Vse mize imajo še belo prevleko, s katero je oblečena zgornja plošča. Na voljo je 6 barskih miz.

Lanterne

Lanterne in sveče prireditev zelo polepšajo. Z njimi lahko ustvariš prav posebno doživetje in prijetno vzdušje. TOP dogodek nudi pletene lanterne ali vrtne svetilke za vsako priložnost.

Organiziraš dogodek, koncert, predstavo?

Izkoristi naš sistem za prodajo vstopnic na spletu. Pošlji nam povpraševanje.

Povpraševanje

* Obvezen podatek