Sodelujmo skupaj

TOP dogodek je eden največjih organizatorjev koncertov na gorenjskem.

Zelo uspešno smo organizirali že preko 20 koncertov priznanih slovenskih in tujih glasbenikov: Nina Pušlar, Siddharta, Klapa Intrade, Klapa Šufit, Ditka in Feri Lainšček, Alenka Godec, Kvatropirci, BQL in Nika Zorjan, Marko Vozelj, Iztok Mlakar, Jan Plestenjak…

Zakaj postati naš partner, sponzor ali pokrovitelj naših dogodkov?

  • S sponzorstvom dogodka se boste potencialnim in dejanskim obiskovalcem lahko zelo približali. Mi vam bomo pri tem pomagali na različne načine.
  • Sponzorstvo na dogodkih, je lahko del celovitega tržnega komuniciranja vašega podjetja ali organizacije. 
  • Je odlična poslovna poteza, ki vaši blagovni znamki in podjetju nudi prepoznavnost, socialno vključenost in družbeno-lokalno odgovornost.
  • Naši dogodki so za vas izvrstna priložnost za pospeševanje prepoznavnosti vaših izdelkov ali storitev.

Postani sponzor TOP dogodkov

Možnosti za sodelovanje so različne, vsekakor pa prisluhnemo tudi željam.

Naši obiskovalci

Na naše dogodke prihajajo obiskovalci iz lokalnega okolja kot tudi obiskovalci iz drugih delov Slovenije. Koncerte je do sedaj obiskalo že preko 20.000 obiskovalcev. Vsi koncerti so bili razprodani.

Organizacija koncertov

Zaradi naše močne angažiranosti in izjemnega občutka za organizacijo dogodkov nas izvajalci uvrščajo v krog najbolj zaželenih organizatorjev. Brezhibno organizacijo nam priznavajo tako managerji izvajalcev kot tudi naši obiskovalci. Vsako leto organiziramo od 5 do 10 koncertov.

Prepričani smo, da boste s sponzoriranjem naših dogodkov in našimi marketinškimi aktivnostmi okrepili vaš položaj na trgu ter uresničili vaše komunikacijske in prodajne cilje.

Vas zanimajo naše aktivnosti in naša ponudba za sodelovanje?

Kontaktirajte nas.

* Obvezen podatek