LUKA BASI, Ko ti srce zaigra - Športna dvorana Šenčur, 20. September, 2020 ob 20. uri

……..

Luka Basi, ki na koncertih ustvarja neverjetno energijo bo nastopil v Športni dvorani šenčur

Energija, fantastično vzdušje, fantastična publika. Od prve do zadnje pesmi so bili vsi na nogah, peli in ploskali. Tako je bilo v Cerkljah letos marca. Enako lahko pričakujemo tudi v nedeljo 20. 9. 2020 ob 20:00 v Šenčurju. Luka bo obnorel srca obiskovalcev s s svojimi uspešnicami Istrijanko ružo moja, Sedam noći, Taksi … in verjamemo, da bo dvorana pokala od navdušenja in emocij. 

Luka večinoma poje v hrvaščini. Všeč pa so mu različni avtorji in tuje pevske legende, zelo pa tudi pokojna hrvaška pevska ikona Oliver Dragojevič. In prav Dragojevičeva glasba je bila povod, da avtorske pesmi ustvarja v hrvaškem jeziku. Še več Luka dobro sodeluje tudi z znanim hrvaškim tekstopiscem, ki je pisal pesmi tudi za Dragojeviča. Zato ni naključje, da njegova melodija zveni tako kot njegova. En sklop pesmi je zato Luka posvetil veliki hrvaški legendi in takrat so se od marsikateri oboževalki orosile tudi oči.

Lukove koncerte obiskujejo različne generacije. Vsi resnično uživajo in doživljajo čudovite dalmatinske glasbene trenutke. 

……..